sazad, w sobotę wracam. Ja tutaj w delegacji jestem. Co do nart, to za słabo jeżdżę na tutejsze górki. Wolę tu przyjeżdżać od wiosny do wczesnej jesieni i zabrać ze sobą rower. Na przełomie kwietnia i maja tego roku byłem tu i zabrałem ze sobą rower. W tej okolicy jest dużo tras rowerowych, tylko 80% to jazda po górach i niestety wymaga to kondycji której ja nie miałem. Za to kg wiosną tu zostawiłem trochę.
Austria na narty w grudniu - ktoś był?
Zwiń
X
-
Ktos ma jakies sprawdzone www. gdzie mozna by zarezerowac tanio pobyt ze skipasem w Alpach ? W sumie zalezy mi na dobrym dojezdzie zarowno tak samo, jak na taniej miejscowce - dzis dostalem propsa za 70ojro za dzien - imho troche za drogo, szwagier byl rok temu za jakies 36E za dzien ze skipasem - i takiego czegos poszukuje Termin - koniec marca, moze kwiecien :twisted:
I druga sprawa - szukam kogos, kto handluje goglami - mam pare upatrzonych modeli, ale cenowo to mnie rozp.... :P i moze ktos poratuje ?Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG
ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4
TELEFONUJEMY DO MNIE PO GODZ 16.59!
Komentarz
-
-
Znacie może jakiś tani nocleg w Niemczech (najchętniej blisko autostrady A9) po drodze do Włoch tak na wysokości Norymbergi, Inglostadt? Są Formuły 1, ale niestety pokoje 3 osobowe: 2 dorosłych i dziecko do 12 lat - ja mam dwójkę: 6 i 2 lata i chociaż podróżuję z łóżeczkiem turystycznym dla malucha to nie chcę by jakaś zadyma była, że śpimy w 3-ce.
Komentarz
-
Komentarz